Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:


 • ISTENI IRGALMASSÁG IMÁJA

 • Szeretettel köszöntöm Önöket!
  Ezt a honlapot abból a célból hoztam létre, hogy minél több helyre eljusson az IRGALMASSÁG üzenete. Kérem Önöket akik szívükben érzik az elhívást, - csatlakozzanak az Irgalmas Rendhez, az Úr Jézus szavaival élve, futótűzként terjedhessen szét az Országban.


  Tudunk-e irgalmasok lenni?
  Mit jelent irgalmasnak lenni, hogy válhatunk irgalmasokká? Mit tehetünk annak érdekében, hogy környezetünkben az arra rászorulóknak segítséget nyújtsunk? Kérdem Önöket elgondolkodtak már ezen?
  A mostani gazdasági helyzet nagy terhet ró a családokra, főleg a többgyermekes szülőkre. Szeretettel kérem Önöket, fogjunk össze,- mindenki a saját tehetőssége, lehetőssége által járuljon hozzá ezeknek az embereknek a megsegítéséhez. Ha szívében késztetést, elhivatottságot érez, hogy segítséget nyújtson a rászorulónak, akkor kérem vegyük fel a kapcsolatot egymással, fogjuk össze, alkossunk egységet. Találjuk meg a módját miképpen segíthetünk a másikon,- akár jó szóval, tettel, olyan cselekedetekkel amit a másik önállóan nem tud véghez vinni. Ha kell tartós élelmiszerrel, olyan ruhákkal amelyre már nincs szükségünk, feleslegessé vált dolgokkal, apróságokkal, gyerekjátékokkal,- higgyük el, ezek számunkra apró dolgoknak tűnnek, de vannak olyan emberek akiknek nagyon sokat jelentenek.
  Várom a javaslatukat, a hozzászólásukat a témához,- hogy, és miképp tudnánk elkezdeni a munkát, mindenki a saját lelkiségét, saját magát beletéve.
  Kérem, ha tudnak olyan személyeket, családokat, akiknek szüksége lenne ilyen jellegű segítségre, jelezzék, - vegyük fel a kapcsolatot egymással. Előre is köszönöm megtisztelő figyelmüket.
  Feketéné Lendvai Katalin

  Egy lehetőség amelyben tudunk segítséget nyújtani.

  További információ: http://www.mindengyereklakjonjol.hu


  Felhívás!

  Kérem Önöket akik szívükben megérezték az elhívást, csatlakozzanak az Irgalmasok Rendjéhez, - az Úr Jézus szavaival élve, futótűzként terjedhessen szét az Országban. Engesztelő Imádsággal lélekben ha van rá lehetőségük mindennap este nyolckor kapcsolódjunk össze. Jézus Urunk kérése:- "
  Az engesztelés lényege, hogy Egységet alkossatok! Mindenki saját lelki és tudatossági szintje szerint fogalmazza meg az engesztelő Ima szövegét. A lényeg, hogy egyes pontokban (vastagon szedett) megegyezzen! Gondolok itt a sor elejére, végére és Szerető Édesanyám közbenjárására! Emiképpen cselekedjetek, és jobbá válik életetek!" Ámen. „Ha a szavakon, a reményen, az összefogáson kívül más egyéb lehetőség" is eszükbe jutna, kérem jelezzék felém, hogy együtt összekapcsolódva valósítsuk meg és alkossunk EGYSÉGET. Kialakult elképzelésem még nincs az összefogás menetéről, ezért szívesen fogadom a hozzászólásokat és azokat az ötleteket amelyeket az ügy érdekében közösen megtudunk valósítani. Köszönöm megtisztelő figyelmüket:
  Feketéné Lendvai Katalin


  Az Irgalmasok Rendjének védőszentjeként Szent Erzsébet közbenjárását kértem. Az Ő támogatását kérjük,- erősítsen meg minket hitünkben és szeretetünkben, hogy az Ő példáját követve váljunk mi is irgalmasokká.
  Ámen.
  2009. november 19.  "Amíg nem éled át, milyen a másiknak, addig nem tudsz szeretni. Amíg nem fáj neked a fájdalom, amit másnak okozol, nem tudsz szeretni. A karma nem büntetés, hanem tanítás: megtanít, milyen a másiknak lenni; mit érez, hol fáj neki. Amíg nem fáj a seb, amit másokon ejtesz, és nem vérzel tőle te is, addig nem tudod, mi az, hogy "vele" és "együtt" és "közösen". Együtt érezni valakivel csak akkor lehet, ha az én idegeim is összerándulnak attól, amit benne én okozok. A szeretet - mondja az Angyal -, minél erősebb, annál érzékenyebb. Nem nekem fáj, hanem együtt fájunk. Ezért, akiben megérik a valódi szeretet - és ez rendszerint nagy fájdalommal, katarzissal jár -, mérhetetlen tapintattal és óvatossággal működik az emberek között.
  Idegei nem végződnek az ujjai hegyénél, túlfutnak a saját testén, beleérnek másokba, és átérzi a fájdalmaikat.
  Megtanulja, hogy bármit tesz vele - magával is teszi. És másokkal is. Két ember ügye egy a családé, népé, az egész emberiségé - mert amikor ezek az érző idegszálak elindulnak az ujjad hegyéből, behálóznak embereket, állatokat, fákat, virágokat - az egész világot érzed majd. Végül eljutsz odáig, hogy egy éhező macska távoli jajgatása nem sajnálatot ébreszt benned, hanem éhséget és kétségbeesést, mert lényed elér a macskáig, átöleli, átérzi s megszenvedi a szenvedéseit. Valószínű, hogy a szeretetnek nincs határa. De ez nem olyasmi, amit tanulnunk kellene, mert bennünk van. Lelkünk mélyén, eltemetve. A tanulás nem egyéb, mint kiszabadítás. Ahogy egy mentőosztag felszínre hozza a bányaomlás mélyéről az élőket, úgy szabadítja ki az érlelő szenvedés a még élő és dobogó szívünket az önzés romjai alól.
  Egy könyv, egy jó mondat, vagy bármiféle tanítás csak annyi, mint amikor egy mentőkutya nyüszítve szimatol a romok fölött. Ahogy én teszem most. Érzem, hogy élnek még valakik ott a mélyben, akik jók. Akik szeretni képesek. Hallom a légzést, a szívhangokat."
  Müller Pétertől idézet.

  Enveco Free Stat
  Szólj hozzá

  Név:
  E-mail címed:
  Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
  Szöveg:
  Milyen nap van ma Magyarországon?  Ágnes [ 2010-08-11 21:27 ]

  Szeretetem remélem a megmenthetőkhöz még elszáll és megtaláljuk az utat egymáshoz.A szív dobbanása.  Reinerné Jaksi Anna [ 2010-03-08 20:36 ]

  Drága Testvéreim!

  Bárcsak itt tartanánk mindnyájan!  Krisztina [ 2009-11-19 11:48 ]

  Drága Kati!

  Ez gyönyörű! Köszönöm!
  Áldás kísérje nemes kezdeményezésedet! Virágozzon fel hazánk és legyen benne boldog minden Igaz Lélek!

  Szeretettel:Krisztina


  Keresés a honlapon  Hírek  Ingyenes honlapkészítő
  Profi, üzleti honlapkészítő
  Hirdetés   10
  Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

  KÖSZÖNÖM NOÉMI!